📳 24/7 Bereikbaar op +31 6 10 12 32 13

🚀 Ook op zaterdag & zondag

🧽 Offerte binnen enkele uren

5/5

Auto interieur reinigen

Uw auto ook volledig laten reinigen d.m.v. stoom? Dat kan vanaf nu bij ons!

Voordelen van Lavare Car Cleaning op locatie:
– We komen op locatie (werk, thuis of waar u maar wilt)
– Geen krassen zoals een wasstraat zou doen
– Ecologisch, gemiddeld maar 3 liter water per auto
– De nieuwe technieken d.m.v. stoom
– Geen gebruik van chemische reiniging middelden

HET WERK VAN LAVARE

🧽

Vakkundig

Uw auto professioneel schoongemaakt

Geen krassen

Geen krassen zoals bij de wasstraat

💦

Stoom

Wij gebruiken stoom om uw auto te reinigen

💦

Ecologisch

Gemiddeld slechts 3 liter water per wasbeurt

JA, IK WIL DIT

Geheel vrijblijvend krijgt u van ons een prijsopgave.

   

  Auto interieur reinigen

  Het merendeel van de mensen vinden het zeer belangrijk dat ze met een mooie auto kunnen rijden. Dit zorgt er automatisch ook voor dat men behoorlijk veel aandacht gaat besteden aan het schoonmaken van de zogenaamde carrosserie. Bovendien wordt deze ook regelmatig gepolijst voor een zo knap mogelijke uitstraling. Dit gezegd hebbende is het zo dat het interieur van een auto dan weer niet zelden over het hoofd wordt gezien. Nochtans is het schoonmaken en houden van het interieur minstens zo belangrijk als het exterieur van het voertuig. Wilt u er ook graag voor zorgen dat u ten allen tijde kunt rekenen op een echt schoon interieur? Dan kan uw auto interieur laten reinigen de moeite meer dan waard zijn!

  Onderschat een schoon en hygiënisch interieur voor uw auto niet

  Veel mensen investeren een behoorlijk bedrag in de nieuwe auto die ze wensen te kopen. Dat zorgt er logischerwijs voor dat ze er alles aan zullen willen doen om de waarde van de auto in kwestie zo lang mogelijk vast te houden. Dat is alleen maar mogelijk wanneer het voertuig in kwestie op de meest optimale wijze wordt onderhouden. Dit lijkt kinderspel, maar in de praktijk is dit vaak lastiger dan verwacht. Niet alleen is het namelijk zo dat er niet zelden gebruik wordt gemaakt van verkeerde producten, daarnaast vereist het onderhoud doorgaans ook heel wat tijd en aandacht.

  In het bijzonder tijdens het koude en natte jaargetijde is het een vereiste om extra aandacht te spenderen aan de schoonheid van uw auto-interieur. Niet alleen vlekken, maar ook bijvoorbeeld vocht op de autozetels en het andere aanwezige textiel kunnen er voor zorgen dat u wordt geconfronteerd met verschillende nadelen. Niet alleen ziet dit er helemaal niet netjes uit, daarnaast is het ook nog eens zo dat er op deze manier schimmelvorming kan ontstaan in uw interieur. Als er iets is wat u echt zult willen vermijden, dan is het wel dit. Er tijdig voor kiezen om uw auto te laten reinigen kan dit probleem gelukkig op efficiënte wijze voorkomen.

  Een schoon auto-interieur zorgt voor een optimaal gebruik van alle functies

  Bovenstaande is uiteraard lang niet de enige reden waarom u er in de praktijk altijd goed aan doet om het interieur van uw auto tijdig schoon te laten maken. Uw auto interieur reinigen zorgt er namelijk eveneens voor dat u altijd kunt rekenen op een zo optimaal mogelijk gebruik van alle functies die zich in het voertuig bevinden. Een stoffig of bijvoorbeeld vervuild dashboard zou in de praktijk kunnen zorgen voor zichtbelemmering van het instrumentenpaneel. Ook andere regelapparatuur kan hierdoor negatief worden beïnvloed.

  Naast bovenstaande is het ook nog eens zo dat een tijdige, correcte reiniging van het interieur van een auto door de jaren heen alleen maar aan waarde heeft toegenomen. Dit is niet in het minst het gevolg van het feit dat er aanzienlijk meer elektronica in auto’s wordt verwerkt tegenwoordig. Ter voorkoming van niet alleen het verstoffen, maar ook het verminderd functioneren van knoppen en openingen is het altijd een interessante keuze om een tijdige reiniging van het interieur van uw auto uit te (laten) voeren.

  Een regelmatig onderhoud komt het waardebehoud ten goede

  Het spreekt voor zich dat u in de praktijk graag alles in het werk zult willen stellen om de waarde van uw auto zo lang mogelijk te kunnen behouden. Om dit te kunnen realiseren is een tijdige reiniging van het interieur van uw voertuig altijd van cruciaal belang. Eigenlijk bestaan er dus twee goede redenen om er voor te zorgen dat het interieur van uw auto tijdig wordt schoongemaakt. Niet alleen is het immers veel fijner om te rijden in een auto die helemaal netjes is, daarnaast zal dit u ook bij verkoop altijd een niet onbelangrijke meerwaarde opleveren. Zo slaat u dus eigenlijk in de praktijk altijd twee vliegen in één klap.

  Een regelmatig onderhoud komt het waardebehoud ten goede

  Voor wat uw auto interieur reinigen betreft zult u kunnen vaststellen dat er verschillende zaken bestaan waar u rekening mee dient te houden. Voor heel wat mensen geldt dat ze er in de praktijk voor kiezen om het schoonmaken van het interieur van hun auto zelf te doen. Op dit vlak stellen er zich dan echter verschillende problemen, namelijk:

  1. Men ziet de reiniging over het hoofd of men heeft er onvoldoende tijd voor;
  2. Er wordt voor het reinigen van het interieur gebruik gemaakt van foutieve producten;
  3. Er worden bepaalde onderdelen van het interieur over het hoofd gezien;


  De drie bovenstaande problemen kunnen er voor zorgen dat de hygiënische eigenschappen van uw auto-interieur aanzienlijk negatief worden beïnvloed. Het spreekt voor zich dat, dat niet meteen de bedoeling is, in tegendeel. Door er voor te kiezen om de reiniging uit te besteden kunnen deze problemen op een efficiënte manier worden voorkomen. In dat geval doet u immers een beroep op echt ervaren experts die u met alle plezier verder zullen helpen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u met absolute zekerheid altijd de mogelijkheid hebben om over een echt hygiënisch en net auto-interieur te beschikken? Dan is het zonder meer steeds de moeite waard om er voor te kiezen om de reiniging van uw auto-interieur uit te besteden.

  Hey! Chat met ons :)