📳 24/7 Bereikbaar op +31 6 10 12 32 13

🚀 Ook op zaterdag & zondag

🧽 Offerte binnen enkele uren

5/5

Rolluik REPARATIE

Bent u op zoek naar een rolluik reparatie? Een kapot rolluik is een vervelend probleem! Laat uw rolluik vakkundig repareren. Lavare Cleaning Service is 24/7 bereikbaar en kan vaak direct een prijs op maat aan u doorgeven. Wij zijn niet alleen een schoonmaak bedrijf maar zijn ook helemaal gespecialiseerd in iedere vorm van rolluik reparatie bij u op locatie.

✅ Rolluik reparatie voor rolluik motoren
 Rolluik reparatie voor linten

Zijn uw rolluiken toe aan een reparatie of een opknapbeurt?
Laat dan uw rolluiken vakkundig repareren door Lavare Cleaning Service, ook voor het repareren van uw rolluiken. 

Wij bieden de mogelijkheden voor iedere vorm van rolluik reparatie met een offerte binnen een aantal uur: ook op zaterdag en zondag!

rolluik reparatie 

rolluik reparatie 

HET WERK VAN LAVARE

rolluiken repareren

lint reparatie rolluik

buitenkant rolluik reparatie

🪛

Reparatie

Rolluik reparatie voor vervanging van motoren maar ook voor het vervangen van rolluik linten!

Snelle offerte

U ontvangt een offerte vaak binnen enkele uren, ook op zaterdag en zondag!

♻️

5 Jaar Garantie

Lavare biedt 5 jaar garantie op het repareren van rolluiken

👏

Hoge kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van de hoogste kwaliteit materialen

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend krijgt u van ons een prijsopgave.

  ROLLUIK REPARATIE door professionals

  Wanneer u een bepaald probleem ervaart met uw rolluiken spreekt het voor zich dat u dat probleem zo snel en zo goed mogelijk wilt oplossen. Dit is bij ons geen enkel probleem. Door gebruik te maken van onze rolluik reparatie service kunt u er al snel achter komen dat uw rolluik hersteld kan worden zonder dat u hiervoor nieuwe rolluiken hoeft aan te schaffen.

  rolluik deur reparatie

  rolluik deuren

  Hoe kan er schade aan een rolluik ontstaan?

  Rolluiken die tegenwoordig worden verkocht beschikken over het algemeen over een uitstekende kwaliteit. Wel moet er gezegd worden dat er nog altijd schade aan deze rolluiken kan ontstaan. In praktijk kan deze schade het gevolg zijn van verschillende situaties, waaronder vandalisme of een technisch defect door ouderdom. De mate waarin rolluiken reparaties worden uitgevoerd is in de praktijk afhankelijk van verschillende soorten factoren. Er moet in eerste instantie natuurlijk worden gekeken naar de aard van de schade. Daarnaast het belangrijk om altijd te kijken naar de ouderdom van de rolluiken. Zijn deze 15 jaar of ouder? Dan is de kans groot dat het interessanter is om deze te laten vervangen. Ook het niet tijdig schoonmaken van rolluiken kan voor grote schade zorgen. Let er dus goed op dat dit tijdig en vakkundig gedaan wordt.

  Verschillende mogelijke defecten aan uw rolluik met reparatie oplossen

  Schade aan rolluiken kan op veel manieren ontstaan. Het resultaat hiervan is echter altijd min of meer hetzelfde, u kunt geen gebruik meer maken van het rolluik in kwestie. Defecten waarmee u kunt worden geconfronteerd bestaan onder andere uit:

  • Een krakende of een piepende buismotor;
  • Een kapotte buismotor;
  • Lamellen die stuk zijn gegaan;
  • Een afstandsbediening die niet meer goed werkt;
  • Een gebroken of vastzittend rolluiklint;
  • De bandopwinder die niet correct meer werkt;

  Nu u geen gebruik meer kan maken van de rolluiken, kan dit best vervelend zijn. Niet alleen voor particulieren maar ook op mensen met een eigen winkel heeft dit veel impact. Bij winkels worden rolluiken vaker gebruikt om de vitrine mee af te sluiten. Wanneer deze rolluiken niet meer omhoog kunnen betekent dit dat de winkel ook niet meer kan openen. Zo snel mogelijk rolluik reparatie uitvoeren zal dan ook een logische stap zijn.

  Wanneer is vervanging van uw rolluiken interessanter?

  Wanneer er sprak is van een bepaald probleem met uw rolluiken, is de kans groot dat u niet meteen wilt denken aan het kopen van een nieuw exemplaar. Soms kan dit in bepaalde gevallen wel degelijk de moeite waard zijn. Er moet hier vooral worden gekeken naar de leeftijd van de rolluiken. Deze dienen namelijk om de vijftien jaar vervangen te worden. Niet altijd is dit het geval, maar het wordt wel gezien als maatstaf. Indien uw rolluiken ouder zijn en de nodige problemen vertonen kan het dus de moeite waard zijn om deze te laten vervangen door nieuwe exemplaren. 

  Een extra reden voor reparatie of vervanging van uw rolluiken

  Er bestaat in de praktijk nog een extra goede reden om te overwegen om uw rolluiken te laten repareren of vervangen. Exemplaren rolluiken die op de markt zijn vertonen tegenwoordig veel verschillen op een aantal verschillende plekken. Zo is de kwaliteit van deze rolluiken veel beter geworden. Dit echter niet alles, want ook de isolatiewaarde is beter geworden. Bij hedendaagse rolluiken ligt deze een stuk hoger waardoor warmteverlies in het huis sterk kan worden ingeperkt.

  Zelf uw rolluiken repareren? Vaak een erg complex iets!

  Er zijn heel wat mensen die zichzelf de vraag stellen of reparatie aan hun rolluiken mogelijk is. Het stellen van deze vraag is ergens logisch, maar het wordt in de praktijk afgeraden dit zelf aan te pakken. Zo wordt het aangeraden om bijzonder grote en complexe rolluik reparaties te laten uitvoeren door een echte expert. Er bestaat namelijk een kans dat doordat u zelf aan de slag gaat het probleem alleen maar groter wordt gemaakt, en dit kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Sommige kleine taken van rolluik reparaties zijn wel zelf uit te voeren. Niet alleen de rubbers in de geleiders vervangen komt hierbij kijken, maar ook het schoonmaken van de rolluiken is hierbij belangrijk. Hebt u toch liever dat deze zaken worden toevertrouwd aan een echte expert? Dan spreekt het voor zich dat dit ook in de praktijk geen enkel probleem is. Onze rolluik reparatie service is beschikbaar in heel Nederland en in vrijwel iedere stad of dorp, u kunt hier uw specifieke stad of dorp zoeken

  Het vervangen van het rolluiklint bij rolluik reparatie

  Een van de meest voorkomende rolluik reparaties is het vervangen van een rolluiklint. Deze behoorlijk complexe taak dient niet alleen heel voorzichtig, maar ook met veel precisie te worden uitgevoerd. Het vervangen van de rolluikmotor of het rolluikblad is sterk afhankelijk van niet alleen het merk, maar ook het type rolluik. Een beetje ervaring is op dit vlak dan ook geen overbodige luxe. Doet er bij uw rolluiken ook een probleem voor met het rolluiklint? Dan is het inschakelen van een vakman altijd de moeite waard om dit probleem te kunnen oplossen met een rolluik reparatie. Alleen via deze manier kunt u nog meer problemen voorkomen.

  Hey! Chat met ons :)