šŸ“³Ā 24/7 Bereikbaar op +31 6 10 12 32 13

šŸš€ Ook op zaterdag & zondag

šŸ§½ Offerte binnen enkele uren

5/5

Rolluiken schoonmaken

Lavare cleaning service maakt gebruik van osmose water en een schimmelvreter. Hierdoor blijven uw schone rolluiken langer schoon omdat het een ā€˜vuilafstotendā€™ laagje is. Goed onderhoud verlengt de levensduur van de rolluiken.

Wij zijn de expert van het schoonmaken van rolluiken, zonwering en buitenjaloezieƫn uit de regio. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van rolluiken welke door ons zijn schoongemaakt.

HET WERK VAN LAVARE

šŸ§½

Vakkundig

Uw rolluiken professioneel schoongemaakt

āœ…

Snelle offerte

U ontvangt een offerte vaak binnen enkele uren

šŸ’¦

Osmose water

Veilig gebruik van Osmose water bij het schoonmaken van uw rolluiken

JA, IK WIL DIT

Geheel vrijblijvend krijgt u van ons een prijsopgave.

  ROLLUIKEN schoongemaakt door professionals

  Uw rolluiken schoonmaken, het is in de praktijk best een vervelend karwei. Het hoeft dan ook eigenlijk niet te verbazen dat menig aantal mensen er door de jaren heen voor hebben gekozen om voor het schoonmaken van hun rolluiken een beroep te doen op een gespecialiseerde partij. Door het inschakelen van een vakman is het namelijk mogelijk om er voor te zorgen dat uw rolluiken niet alleen echt schoon blijven, maar bovendien ook hun meest optimale praktische eigenschappen weten te behouden.

  Rolluiken schoonmaken voor een optimale uitstraling

  Rolluiken vormen uiteraard een zeer prominent aanwezig onderdeel van uw woning. Dit betekent dat rolluiken de uitstraling van uw huis aanzienlijk kunnen beĆÆnvloeden. Het spreekt voor zich dat dit voor de meeste mensen de eerste belangrijke reden is om er voor te kiezen om hun rolluiken schoon te laten maken. In het merendeel van de gevallen wordt er door mensen gekozen voor het plaatsen van witte rolluiken. Dat is natuurlijk perfect mogelijk, maar het gebruik van de witte kleur zorgt er wel voor dat eventueel vuil zeer snel zichtbaar wordt. Tijdig uw rolluiken laten schoonmaken is alleen al omwille van deze reden een must.

  Ā 

  Het tijdig laten schoonmaken van uw rolluiken is niet alleen interessant bij particuliere woningen. Ook heel wat winkels hebben er voor gekozen om bijvoorbeeld hun vitrine af te werken met rolluiken. Op deze manier trachten ze niet alleen de veiligheid van hun winkel te verbeteren, maar kunnen ze bijvoorbeeld ook het invallend zonlicht gedeeltelijk blokkeren. Het spreekt voor zich dat het ook voor winkels zeer belangrijk is dat hun rolluiken altijd over de meest optimale uitstraling beschikken. Een nette winkel nodigt immers veel meer uit om te ontdekken dan een winkel die er niet helemaal proper uitziet.

  Verzeker uzelf van de meest optimale eigenschappen

  Door de jaren heen is er vastgesteld kunnen worden dat de kwaliteit waar rolluiken over beschikken aanzienlijk is veranderd. In eerste instantie is het zo dat de kwaliteit aanzienlijk is verbeterd, iets wat ook de levensduur natuurlijk alleen maar ten goede komt. Gemiddeld kunt u er dan ook op rekenen dat u bij de aankoop van nieuwe rolluiken voor een periode van ongeveer vijftien jaar goed zit. In vergelijking met vroeger is dat een stevige verbetering. Dit is uiteraard niet alleen het gevolg van een betere kwaliteit van de zogenaamde lamellen, ook de hele achterliggende techniek is aanzienlijk verbeterd. Daardoor kunt u tegenwoordig veel meer waarde voor uw geld krijgen in vergelijking met vroeger.

  Ā 

  Naast bovenstaande kan er ook worden vastgesteld dat rolluiken tegenwoordig in vergelijking met vroeger over een veel betere isolatiewaarde beschikken. Deze verbeterde isolatiewaarde zorgt er voor dat er aanzienlijk minder eenvoudig warme lucht uit de woning kan ontsnappen. Het spreekt voor zich dat ook dit een niet onbelangrijk voordeel is waar u op kunt rekenen. Wilt u er voor zorgen dat de isolerende eigenschappen altijd op de meest optimale wijze behouden blijven voor wat uw rolluiken betreft? Dan zult u kunnen vaststellen dat het ook omwille van die reden van belang is om tijdig onderhoud uit te laten voeren.

  Waarom zelf uw rolluiken schoonmaken niet de beste keuze is

  Voor wat rolluiken schoonmaken betreft kunt u eigenlijk een keuze maken uit twee verschillende opties. De eerste keuze die u kunt maken is om deze rolluiken zelf schoon te maken. In eerste instantie lijkt dat voor veel mensen wellicht de beste keuze, maar dat is het lang niet altijd. U dient in dit geval immers rekening te houden met deze aandachtspunten:

  1. Wellicht beschikt u niet over een hoogtewerker of een geschikte ladder;
  2. U weet wellicht niet welke producten het meest geschikt zijn voor dit karwei;

  Veel mensen die zelf hun rolluiken willen schoonmaken lopen tegen verschillende problemen aan waardoor het onderhoud dan maar gewoon wordt uitgesteld. Dat is natuurlijk niet echt de bedoeling, want op deze manier kunt u allerhande problemen in de hand werken. Het gebeurt niet zelden dat mensen die zelf hun rolluiken willen schoonmaken dit karwei uiteindelijk jaren uitbesteden met alle gevolgen van dien. Wilt u dus met andere woorden kunnen rekenen op een absolute zekerheid voor wat de staat en uitstraling van uw rolluiken betreft? Dan kan er voor kiezen om het schoonmaken uit te besteden altijd de beste keuze zijn.

  Ook uw rolluiken schoonmaken uitbesteden?

  Na het lezen van bovenstaande is de kans zeer groot dat u voor uw rolluiken schoonmaken een beroep zult willen doen op een gespecialiseerde partij. In dit geval komen ervaren schoonmakers bij u thuis of naar de winkel om de rolluiken schoon te maken. U hoeft hier verder dus helemaal geen aandacht aan te besteden. Door uw rolluiken schoonmaken uit te besteden aan een derde partij bent u in ieder geval altijd verzekerd van deze voordelen:

  1. Ervaren schoonmakers komen uw rolluiken op locatie schoonmaken;
  2. Er wordt gebruik gemaakt van de best mogelijke producten voor uw rolluiken;
  3. U kunt er zeker van zijn dat uw rolluiken tijdig worden schoongemaakt;

  Zoals eerder op deze pagina reeds duidelijk gemaakt is het tegenwoordig misschien wel meer dan ooit van belang dat rolluiken tijdig schoongemaakt kunnen worden. Is dat niet het geval? Dan kan daardoor niet alleen de uitstraling negatief worden beĆÆnvloed, bovendien is het ook nog eens zo dat er aan de praktische voordelen kan worden geraakt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het laten uitvoeren van een tijdig onderhoud is dan ook zeker een must.

  Verzeker uzelf van een maximale levensduur voor uw rolluiken

  Het spreekt voor zich dat een investering in rolluiken er eentje is die u bij voorkeur niet op regelmatige basis zult willen maken. Dat hoeft ook helemaal niet. Het uitvoeren van een frequent onderhoud zorgt er namelijk in de praktijk steeds voor dat u kunt rekenen op een minimale levensduur van ongeveer vijftien jaar. Is er op een bepaald ogenblik sprake van een bepaald probleem aan uw rolluiken? Dan kunt u uiteraard ook nog rolluiken reparatie overwegen. Het meteen laten vervangen van uw rolluiken is dus zeker niet altijd nodig!

  Hey! Chat met ons :)